December feestmaand

Webversie

spacer
Kiprecepten - logo

December 2017 | Feest!

spacer

Special | Feest met kip op tafel

spacer
Kip
spacer

December! De feestmaand bij uitstek. Tijd om heerlijk te koken voor familie of vrienden. En kip is altijd een feest op tafel! Bovendien maak je met kip, relatief eenvoudig, een groots feestgerecht. Denk eens aan een mooie kip met een cranberrycompote of onder de huid gevuld met een truffelmarinade. Zeker een gerecht waar je mee scoort. Maar wat dacht je van kip als voorgerecht? Een gevulde portobello, een heldere bouillon of een kipcocktail anno nu, lekker pittig! Genoeg heerlijke feestgerechten met kip voor grote of juist voor kleine, intieme gezelschappen. Wij wensen iedereen alvast een mooie december feestmaand en een goed en gezond 2018.

spacer
Gevulde portabello's met kip en camembert spacer

Gevulde portabello's met kip en camembert

Een mooi (voor)gerecht voor een feestje: grote kastanje champignons gevuld met groenten, reepjes kip en belegd met een plakje camembert.

naar recept

meer Feest met kip op tafel recepten
spacer
spacer

COLUMN | Op naar Kerstmis

spacer
Afbeelding Spacer Afbeelding
spacer

Er verschijnen al veel verlichte bomen in en om de huizen, afspraken worden vastgelegd en dan komt er altijd die vraag: wat gaan we eten? Nu denkt vrijwel iedereen dat ik al een heel menu in mijn hoofd heb, maar niets is minder waar. Ik kies met Kerst voor vrij simpel eten omdat ik daar het meest van houd en ik ook tijd wil hebben voor andere dingen. Twee topkoks vertelden mij onlangs dat de gebraden kip van hun (schoon)moeder een van hun kerstfavorieten is. Leuk hè? En iedereen lust het, ook heel belangrijk.

lees de hele column van Colette
spacer

Hoe kipt... Irene

spacer

Kipfeiten

spacer

Volg ons ook online

spacer spacer Facebook Twitter Google Plus Pinterest spacer
spacer
spacer

DEZE NIEUWSBRIEF IS EEN UITGAVE VAN KIPRECEPTEN.NL

Voorwaarden / Disclaimer / Privacy / Contact

Afmelden voor deze nieuwsbrief

spacer
spacer