Feest!

Webversie

spacer
Kiprecepten - logo

december 2014 | Feest!

spacer

Special | Feest met kip op tafel

spacer
Kip
spacer

December! De feestmaand bij uitstek. Tijd om heerlijk te koken voor familie of vrienden. Kip of kalkoen zijn bij heel veel mensen populair. En terecht. Want hiermee maak je, relatief eenvoudig, een groots feestgerecht. Een mooie kip met een cranberrycompote of onder de huid gevuld met een truffelmarinade is een waar kunstwerk op tafel. Zeker een gerecht waar je mee scoort. Maar wat dacht je van kip als voorgerecht? Een gevulde portobello, een heldere bouillon of een kipcocktail anno nu, lekker pittig! Genoeg heerlijke feestgerechten met kip voor grote of juist voor kleine, intieme gezelschappen. Wij wensen iedereen alvast een mooie december feestmaand en een goed en gezond 2015.

spacer
Gevulde portabello's met kip en camembert spacer

Gevulde portabello's met kip en camembert

Een mooi (voor)gerecht voor een feestje: grote kastanje champignons gevuld met groenten, reepjes kip en belegd met een plakje camembert.

naar recept

meer Feest met kip op tafel recepten
spacer
spacer

COLUMN | De kersthit!

spacer
Afbeelding Spacer Afbeelding
spacer

En dan zitten we in december 2014, het jaar is alweer rond. Zoals ieder jaar de feestdagen en de seizoenen zich herhalen gaat het ook met trends op culinair gebied. Zo zijn we van de nouveau cuisine via de moleculaire keuken weer terug bij de pure smaken zonder gedoe. Het kippetje aan het spit is weer een geweldige trend al heet het tegenwoordig met een duur woord: rotisserie. Ieder toonaangevend restaurant kan niet meer zonder en ...

lees de hele column van Sander
spacer

Hoe kipt... Irene

spacer

Kipfeiten

spacer

Volg ons ook online

spacer spacer Facebook Twitter Google Plus Pinterest spacer
spacer
spacer

DEZE NIEUWSBRIEF IS EEN UITGAVE VAN KIPRECEPTEN.NL

Voorwaarden / Disclaimer / Privacy / Contact

Afmelden voor deze nieuwsbrief

spacer
spacer