KERST LEKKERS

Webversie

spacer
Kiprecepten - logo

december 2013 | KERST LEKKERS

spacer

Special | Kerst lekkers

spacer
Kip
spacer

De laatste feestdagen van dit jaar komen nu snel dichterbij. Heb jij al plannen? Heerlijk lang dineren of juist een uitgebreide feestelijke lunch met kerst: met kip op het menu maak je het helemaal af! Kip of kalkoen is op velerlei manieren te bereiden: in de oven, gebakken, gestoofd - en voor deze feestdagen hebben we weer een aantal lekkere feestrecepten voor je geselecteerd. Wat denk je van de gevulde portabello met stukjes kip - een chique en feestelijk voorgerecht of een kalkoenrollade met Franse mosterdsaus - altijd een succes! Of een feestelijk gevulde kalkoen. Op onze site vind je heel veel feestrecepten voor een lekker kerst- of oudejaarsavond diner. Fijne feestdagen!

spacer
Gevulde portabellos met kip en camembert spacer

Gevulde portabellos met kip en camembert

Een mooi (voor)gerecht voor een feestje: grote kastanje champignons gevuld met groenten, reepjes kip en belegd met een plakje camembert.

naar recept

meer kerst lekkers recepten
spacer
spacer

COLUMN | De feesttafel

spacer
Afbeelding Spacer Afbeelding
spacer

De kerst, daar kan ik mij altijd op verheugen. Behalve dat ik het een gezellig feest vind, omdat het voor mij bestaat uit lekker koken en eten voor mijn familie, is het voor mij ook een mooie afsluiter van het jaar. Voor mijn werk als foodstylist is het na deze periode eindelijk wat rustiger, zodat ik de tijd kan nemen voor het koken. Inkopen doen op andere plekken en lekker 's middags al dingen voorbereiden: iets waar ik normaal gesproken geen tijd voor heb. Ik ben dol op ovengerechten, die maak je van te voren klaar en schuif je op het juiste moment de oven in. Mijn favoriet voor een koude decemberdag is de scharrelkip met vergeten groenten.

lees de hele column van Sander
spacer

Hoe kipt... Maaike

spacer

Kipfeiten

spacer

Volg ons ook online

spacer spacer Facebook Twitter Google Plus Pinterest spacer
spacer
spacer

DEZE NIEUWSBRIEF IS EEN UITGAVE VAN KIPRECEPTEN.NL

Voorwaarden / Disclaimer / Privacy / Contact

Afmelden voor deze nieuwsbrief

spacer
spacer