kip in alle kleuren

Webversie

spacer
Kiprecepten - logo

oktober 2013 | kip in alle kleuren

spacer

Special | Kip in alle kleuren

spacer
Kip
spacer

Kip kan in elk seizoen! Met het najaar in het vooruitzicht wordt het tijd voor kipgerechten met kleur! Ook in de herfst tover je met kip elke keer een breed smaak- en kleurpallet op je bord. Maak een stevig kipstoofpotje of een snelle, pittige kipcurry. Of je nu veel of weinig tijd hebt van deze kipgerechten krijg je het heerlijk warm na een lange, herfstwandeling. Als je van koken houdt, experimenteer dan eens met kruiden als kruidnagel of komijn. Gebruik groenten van het seizoen en pak eens een bout of poot in plaats van ‘gewoon’ kipfilet. Voor je het weet heb je een super ‘najaars kipspecial’ op tafel! Die je natuurlijk op social media met ons en anderen kunt delen!

spacer
Kip in groene curry spacer

Kip in groene curry

Pittige klassieker uit de Thaise keuken. Kip gesmoord in olie met ui, knoflook, currypasta, kokosmelk met bamboescheuten, cherrytomaten en afgemaakt met koriander!

naar recept

meer kip in alle kleuren recepten
spacer
spacer

COLUMN | Coq au vin

spacer
Afbeelding Spacer Afbeelding
spacer

Wat hebben we een prachtige zomer achter de rug. Het had van mij nog wel even mogen duren. Toch vind ik de herfst ook een heerlijk jaargetijde. Het luieren aan zee heb ik al ingeruild voor mooie herfstwandelingen door het bos En dan is het ook tijd voor stevigere maaltijden. Zelf ben ik gek op coq au vin. De eerste kennismaking was als kind bij een benzinestationnetje ergens in de binnenlanden van Frankrijk....

lees de hele column van Sander
spacer

Hoe kipt... Toos

spacer

Kipfeiten

spacer

Volg ons ook online

spacer spacer Facebook Twitter Google Plus Pinterest spacer
spacer
spacer

DEZE NIEUWSBRIEF IS EEN UITGAVE VAN KIPRECEPTEN.NL

Voorwaarden / Disclaimer / Privacy / Contact

Afmelden voor deze nieuwsbrief

spacer
spacer