lekker zomersss bbq'en

Webversie

spacer
Kiprecepten - logo

juli 2013 | lekker zomersss bbq'en

spacer

Special | zomerse barbecue

spacer
Kip
spacer

Gaat er iets boven een lange, zwoele zomeravond barbecueën met familie of vrienden? Heerlijk in je eigen tuin, een mooi park of avontuurlijk aan het strand. Nu de dagen lekker lang zijn, kunnen we daar maar beter van profiteren. Extra lang genieten van eten, van buiten zijn en van elkaar. Kip voor de bbq heb je in alle soorten. Boutjes, drumsticks, satévlees of wings ... teveel om op te noemen. Leef je eens uit met verschillende zelfgemaakte marinades of speciale kruiden. Er is niet veel te gek met kip op de bbq! Daarom hebben we - speciaal voor de zomer - spannende, nieuwe buitenrecepten. Steek maar aan die barbecue!

spacer
Gekleurde spies met kippenlevertjes spacer

Gekleurde spies met kippenlevertjes

Een echte zomerse verrassing: spies met kippenlevertjes, paprika en spek. Een zelfgemaakte quiche erbij... dan is het niet alleen zomer, maar proef je de zomer ook!

naar recept

meer zomerse bbq recepten
spacer
spacer

COLUMN | Op de BBQ

spacer
Afbeelding Spacer Afbeelding
spacer

Barbecueën kan het hele jaar. Ik heb wel eens op oudejaarsavond in een dikke jas, met een stel vrienden een restant inktvisjes staan grillen met een lekker drankje erbij om warm te blijven. Toch is het op een lekkere zomeravond nóg leuker! Het liefst barbecue ...

lees de hele column van Sander
spacer

Hoe kipt... Dolf

spacer

Kipfeiten

spacer

Volg ons ook online

spacer spacer Facebook Twitter Google Plus Pinterest spacer
spacer
spacer

DEZE NIEUWSBRIEF IS EEN UITGAVE VAN KIPRECEPTEN.NL

Voorwaarden / Disclaimer / Privacy / Contact

Afmelden voor deze nieuwsbrief

spacer
spacer