Nazomeren

Webversie

spacer
Kiprecepten - logo

augustus 2017 | nazomeren

spacer

Special | Lekker nazomeren

spacer
Kip
spacer

Voor de meeste mensen zit de vakantie er weer op. Maar dat vakantiegevoel, dat willen we natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Misschien heb je in het buitenland kennisgemaakt met andere kook-, bak- en grillmethodes en nieuwe kruiden. Leuk om die aparte kruiden en flesjes olijfolie mee naar huis te nemen. Zo hou je dat vakantiegevoel lekker lang vast en kun je thuis nog even nazomeren en experimenteren. Onze suggestie: Marokkaanse kipworstjes. De worstjes worden gekruid met Râs el Hânout. Dat geeft echt een Afrikaanse bite. Maak daar nog een salade bij met typische Marokkaanse ingrediënten als komijn, koriander en sappige sinaasappels. Als je dan in je tuin of op je balkon zit en je sluit je ogen, het weer meezit, ben je zo weer in vakantiestemming!

spacer
Marokkaanse kipworstjes met bietjes-sinaasappelsalade spacer

Marokkaanse kipworstjes met bietjes-sinaasappelsalade

Heerlijke zomerse kiptraktatie met inspiratie uit Marokko. Kipworstjes met een frisse salade van bietjes en sinaasappelpartjes.

naar recept

meer lekker nazomeren recepten
spacer
spacer

COLUMN | Lekker weer = barbecueweer!

spacer
Afbeelding Spacer Afbeelding
spacer

Uit een groot barbecue-onderzoek* blijkt dat de meeste Nederlanders de barbecue alleen met lekker weer aansteken, maar toch barbecuet een kwart van de Nederlanders ook bij lage temperaturen of zelfs met regen. Ikzelf barbecue het hele jaar, maar ik ben in de luxe positie dat ik over een ‘tuinkamer’ beschik. Ik eet graag kip van de barbecue en ik koos het recept van deze met bacon ingepakte kippenbouten.

lees de hele column van Colette
spacer

Hoe kipt... Wieger

spacer

Kipfeiten

spacer

Volg ons ook online

spacer spacer Facebook Twitter Google Plus Pinterest spacer
spacer
spacer

DEZE NIEUWSBRIEF IS EEN UITGAVE VAN KIPRECEPTEN.NL

Voorwaarden / Disclaimer / Privacy / Contact

Afmelden voor deze nieuwsbrief

spacer
spacer