recept | amuses met chutney

Deel het recept voor amuses met chutney met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

amuses met chutney

Amuses voor bij het kerstdiner van gerookte kip met chutney.

Beoordeling

nodig

16 amuselepels of zilveren lepels, 8 amuseglaasjes of kleine borrelglaasjes, 8 amuseschaaltjes of kleine schaaltjes, plank

bereiding

Neem de kip tijdig uit de koelkast voor de geur en smaak.
Snijd er 16 plakjes van en de overige kip in stukjes.
Schik de plakjes op de lepels en voeg de chutney toe.
Garneer met de kerstomaatjes en de verse kruiden.
Bestrijk de stengels rondom met de tapenade.
Wikkel ze in de vleeswaren en zet ze in de glaasjes.
Meng de gesneden kip door de salade en voeg de sauce toe.
Schep ook de dadels door de salade en maak dit op smaak af.
Vul de schaaltjes met de salade en voeg de garnering toe.

lekker met:

de stengels met tapenade en kip.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden