recept | Feestelijke kip in Parmaham

Deel het recept voor Feestelijke kip in Parmaham met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Feestelijke kip in Parmaham

Kip met rode pesto gerold in Parmaham geblust in uien, knoflook en citroensap: feest!

Beoordeling

nodig

plank, glad scherp mes, hapjespan

bereiding

Leg de kip op de plank en snijd de kip op drie plaatsen in.
Vul die holten met de pesto en wikkel de kip in de ham.
Verwarm de olie in de pan.
Bak hierin de kip voorzichtig rondom goudbruin.
Voeg de uien en de knoflook toe.
Blus met het citroensap, de aceto en de tomaten.
Laat het kipgerecht ca. 15 minuten zachtjes pruttelen.
Maak op smaak af met honing, zout en peper.

lekker met:

rode en groene 'al dente' gekookte pasta.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden