recept | Feestelijke kiprollade

Recept van Feestelijke kiprollade

Deel het recept voor Feestelijke kiprollade met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Feestelijke kiprollade

Rollade met champignons en verse kruiden: een waar feestje!

Beoordeling

nodig

plank, pan met ronde hoeken, kwastje, timbaaltjes of andere rijstvormpjes, verwarmde borden

bereiding

Neem de rollade tijdig uit de koelkast voor geur en smaak.
Verwarm de boter in de pan en voeg de champignons toe.
Evenals de kruiden en bestrooi met de bloem.
Roer tot één geheel.
Giet het vocht, scheutje voor scheutje in de pan.
Roer alles snel door elkaar tot een gladde saus.
Kook de rijst op de bekende wijze gaar.
Voeg zout, peper en de kruiden aan de saus toe.
Vul de ingevette rijstvormpjes met de rijst.
Snijd de rollade in plakken en vervolgens in puntjes.
Keer de rijst op verwarmde borden.
Schik de rollade er omheen.
Voeg de saus toe of serveer die apart.

lekker met:

gekookte ronde Parijse worteltjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.