recept | Fingerfood met kip en ei

Deel het recept voor Fingerfood met kip en ei met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Fingerfood met kip en ei

Heerlijke hapjes met kip en ei voor elk feestje.

Beoordeling

nodig

uitsteekvorm, plank, deegroller of fles om brood te pletten, kommen, serveerschaal

bereiding

Snijd van 4 eieren plakjes en hak de overige klein.
Snijd het brood uit voor de hapjes.
Maak dan 3 kip/eimengsels om hapjes te maken.
Meng de fritessaus, de kip, de olie en de kruiden.
Besmeer hiermee de broodjes en leg er eiplakjes op.
Voeg de garnering toe en leg ze op de schaal.
Maak dan een mengsel van de boter met de kaas.
Plet het brood een beetje en besmeer met het mengsel.
Beleg met de overige eiplakjes en rol dit op.
Steek er de prikkers in en garneer met tomaatjes.
3e mengsel: meng de pesto met de olie en de overige eieren.
Bestrijk het brood met dit mengsel en voeg garnering toe.

lekker met:

een borrel of feestje.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.