recept | Flensje met Chinese kip

Recept van Flensje met Chinese kip

Deel het recept voor Flensje met Chinese kip met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Flensje met Chinese kip

Zet een heel feestelijk kipgerecht op tafel met dit Oosterse flensje.

Beoordeling

nodig

kom, flensjespan, koekenpan, pan

bereiding

Meng voor de flensjes eerst de eieren, melk en de bloem.
Klop tot een mooi beslag.
Bak hiervan in een beetje boter 4 of meer dunne flensjes.
Houd de flensjes warm.
Kruid de kip met het vijfkruidenpoeder.
Maak op smaak met wat zout.
Bak de kip in een beetje olie knapperig en gaar.
Doe nu de atjar erbij en warm nog even door.
Vul de flensjes met dit kipmengsel en vouw ze dicht.

lekker met:

een frisse taugésalade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden