recept | Gevulde feestkip met roomkaas

Recept van Gevulde feestkip met roomkaas

Deel het recept voor Gevulde feestkip met roomkaas met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Gevulde feestkip met roomkaas

Feestelijk: kip gevuld met zachte roomkaas.

Beoordeling

nodig

kom, plank, scherp glad mes, koekenpan

bereiding

Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast.
Meng de kaas met de pesto en de peper in de kom.
Leg de kip op de plank en snijd die aan de bovenkant in.
Maak inkepingen en vul die met het kaasmengsel.
Verwarm de olie met de boter in de pan.
Bak hierin de kip rondom voorzichtig aan.
Reken ca. 7 minuten per kant.
Blus het bakvet op het laatste moment met de port.
Roer de overige kaas door het vocht.
Garneer met de basilicum.

lekker met:

gebakken aardappeltjes en haricots verts.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden