recept | Gevulde kipfilet

Recept van Gevulde kipfilet

Deel het recept voor Gevulde kipfilet met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Gevulde kipfilet

Gevulde kipfilet met verse spinazie en rivierkreeftjes.

Beoordeling

nodig

plasticfolie, plank, deegroller, koekenpan, keukentouw of cocktailprikkers, 4 timbaaltjes of puddingvormpjes, voorverwarmde borden

bereiding

Plet de kip tussen folie op de plank met de deegroller.
Spreid hierover de spinazie uit en voeg de vulling toe.
Rol het geheel strak op en gebruik eventueel het touw.
Bestrooi de buitenkant van de kip met zout en peper.
Verwarm de olie met de boter in de pan.
Bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar.
Zet het gas niet te hoog en laat alles goed garen.
Reken ca. 15 minuten en kook in die tijd rijst gaar.
Vul de timbaaltjes dan met de gekookte rijst.
Keer die om op verwarmde borden en voeg de kip toe.
Garneer met de rucola.

lekker met:

gekookte peultjes of sugar snaps.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden