recept | Gevulde kipfilets

Recept van Gevulde kipfilets

Deel het recept voor Gevulde kipfilets met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Gevulde kipfilets

kipfilets met tomaat en kruidenboter gevuld, afgeblust met crème fraîche.

Beoordeling

nodig

scherp mes, hapjespan

bereiding

Maak met een mes een inkeping in de kipfilets.
Verwarm de olie in de pan en roerbak hierin de lente-uitjes met de paprika.
Blus met de tomatenpuree en voeg peper en paprikapoeder naar smaak toe.
Vul hiermee de kip en bestrooi de buitenkant met zout en peper.
Verwarm de kruidenboter in de pan en bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar.
Reken 15 minuten op een lage stand.
Blus met de room en voeg de mosterd al roerende toe.
Garneer met de kruiden.

lekker met:

gekookte rijst en een tomatensalade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden