recept | Gevulde Kipragout

Recept van Gevulde Kipragout

Deel het recept voor Gevulde Kipragout met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Gevulde Kipragout

Ragout van kip, kastanje champignons, peer en ui.

Beoordeling

nodig

plank, hapjespan

bereiding

Snijd de kip klein en bewaar die tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de boter in de pan.
Roerbak hierin de ui met de kerrie.
Voeg de champignons toe en verwarm dit ca. 10 minuten.
Bestrooi met de bloem en laat dit heel licht kleuren.
Voeg dan de bouillon in scheutjes toe en blijf roeren.
Maak een gladde saus en voeg ook het perensap toe.
Roer de kip en de peren door de ragout.
Maak dit op smaak af met zout en peper.
Schep de ragout op het brood.

lekker met:

een Spinaziesalade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden