recept | Gevulde portabello's met kip en camembert

Recept van Gevulde portabello's met kip en camembert

Deel het recept voor Gevulde portabello's met kip en camembert met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Gevulde portabello's met kip en camembert

Een mooi (voor)gerecht voor een feestje: grote kastanje champignons gevuld met groenten, reepjes kip en belegd met een plakje camembert.

Beoordeling

nodig

oven op 180 °C, aluminiumfolie, scherp mes

bereiding

Verwarm de oven alvast voor.
Snij de kip in reepjes van ongeveer 1 cm.
Kruid deze met wat zout en peper.
Roerbak de kip licht bruin.
Snij de paprika’s in stukjes en voeg deze toe.
Voeg hier de knoflook, de mosterd en het pepertje bij.
Kruid met de Provençaalse kruiden en giet er een scheutje wijn bij.
Roerbak het geheel even door.
Zet ondertussen de portabello's, op aluminiumfolie, 10 min. in de oven.
Haal ze uit de oven en vul de portabello's met de groenten en de kip.
Leg hier overheen een plak camembert.
Grill dit ongeveer 2 min. in de oven tot de camembert licht gesmolten is.

lekker met:

witlof en krieltjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden