recept | Italiaanse kippenlevers

Recept van Italiaanse kippenlevers

Deel het recept voor Italiaanse kippenlevers met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Italiaanse kippenlevers

Italiaanse kippenlevers met spaghetti

Beoordeling

nodig

vergiet en wok

bereiding

Breng de levers in ruim water aan de kook en laat ze 1 min. zachtjes koken.
Vul een vergiet met de levers, spoel direct met koud water en laat ze uitlekken.
Verwarm de olie in de wok en roerbak hierin de uien met de knoflook.
Voeg de oregano, de basilicum, de tomaten in parten en de levers toe.
Roerbak dit ca. 10 minuten en maak op smaak af met peper en zout.
Kook de spaghetti op de bekende wijze ‘al dente’.

lekker met:

de spaghetti, salade en bestrooi het levergerecht met de kaas.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden