recept | Japanse kipsaté

Recept van Japanse kipsaté

Deel het recept voor Japanse kipsaté met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Japanse kipsaté

Gedraaide kipfiletspiesjes met 7 kruidenpoeder, sojasaus, sake, citroensap.

Beoordeling

nodig

barbecue of grill, houten spiesjes, koelkastdoos

bereiding

Begin een avond van tevoren aan de bereiding.
Snijd de kip in lange repen en leg die in een afsluitbare koelkastdoos.
Maak marinade van de kruiden met de soja, de sake, het sap, de suiker en peper.
Voeg dit toe aan de kip en zet de koelkastdoos een nacht in de koelkast.
Neem de kip de volgende dag uit de marinade en laat de kip goed uitlekken.
Zet de barbecue tijdig aan of gebruik een grill.
Rijg de kip (gedraaid) aan spiesjes en rooster ze goudbruin en gaar en keer de kip regelmatig.

lekker met:

versgebakken Naanbrood, lychees en mangosaus.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.