recept | Kerst pasteitjes met rozijnen en kerrie

Deel het recept voor Kerst pasteitjes met rozijnen en kerrie met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kerst pasteitjes met rozijnen en kerrie

Lekker als warm tussengerechtje bij het kerstdiner.

Beoordeling

nodig

kom, plank, mes, pan, oven op 200 °C, 4 vuurvaste schaaltjes

bereiding

Snijd het kippenvlees van de botjes en doe dat in de kom.
Voeg de rozijnen toe en meng dit.
Verwarm de boter in de pan en roerbak hierin de ui.
Voeg de knoflook, de kerrie toe en roerbak dit goudgeel.
Zet de oven aan en plaats de pasteibakjes op de bakplaat.
Bestrooi de ui met de bloem en laat even 'binden'.
Giet dan de bouillon, scheutje voor scheutje in de pan.
Blijf roeren en verwarm het kipmengsel al roerende mee.
Maak de saus op smaak af met de Worcestershiresauce.
Verwarm de pasteitjes in de warme oven.
Plaats ze daarna op de bordjes en vul ze met de kipragout.
Voeg de druiven toe.

lekker met:

een glas droge witte wijn.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.