recept | Kerstamuses met pit

Deel het recept voor Kerstamuses met pit met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kerstamuses met pit

Plakjes kip met kappertjes, eiersalade en gehakte walnoot.

Beoordeling

nodig

8 amuselepels of zilveren lepels, 4 amuseglaasjes of kleine borrelglaasjes, 4 kleine schaaltjes

bereiding

Neem de kip tijdig uit de koelkast voor de geur en smaak.
Snijd er 8 plakjes van en de overige kip in stukjes.
Meng de compote met de peper en schep dit op de lepels.
Schik de kipplakjes erop en voeg de kappertjes toe.
Bestrijk de stengels rondom met de tapenade.
Wikkel ze in de vleeswaren en zet ze in de glaasjes.
Voeg de gesneden kip toe aan de salade en voeg de saus toe.
Schep ook de noten door de salade en maak die op smaak af.
Vul de schaaltjes met de salade en voeg de garnering toe.

lekker met:

feestelijke borrelhapjes tijdens de feestdagen.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.