recept | Kerstentrée voor 8

Deel het recept voor Kerstentrée voor 8 met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kerstentrée voor 8

Rollade met kruiden, honing en amandelsnippers.

Beoordeling

nodig

plank, schaar, kerststervorm, scherp mes, kom en koekenpan

bereiding

Braad de rollade een dag van te voren.
Of koop deze kant-en-klaar.
Snijd de rollade in plakken van ca. ½ cm dikte.
Steek die daarna uit tot kerststerren.
Was alle sla en laat die uitlekken.
Verdeel de sla over kerstbordjes en schik daarop de rollade.
Meng de aceto met de mosterd en de oliën in de kom.
Voeg de suiker toe en maak dit op smaak met peper.
Schik de kaas op de rollade en voeg de dressing toe.
Rooster de amandelen in de 'droge' koekenpan lichtbruin.
Voeg de amandelen toe en garneer met de tomaatjes.

lekker met:

een frisse witte kerstwijn.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.