recept | Kip cordon bleu met aardappelgratin

Recept van Kip cordon bleu met aardappelgratin

Deel het recept voor Kip cordon bleu met aardappelgratin met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip cordon bleu met aardappelgratin

Gepaneerde kipfilets gevuld met kaas en (kalkoen)ham.

Beoordeling

nodig

oven op 180 °C, 4 ovenschaaltjes ca. 10 cm Ø, plank, plasticfolie, deegroller of braadpan, koekenpan

bereiding

Kook de aardappelen.
Zet de oven op 180 °C en vet de schaaltjes in met olie.
Snijd de aardappelen in schijfjes en vul daarmee de schaaltjes.
Bestrooi ze met de peterselie, de geraspte kaas en bedek dit met de room.
Schuif de schaaltjes middenin de oven gedurende ca. 15 minuten.
Leg de kipfilets op de plank tussen plasticfolie en sla ze zachtjes plat met
de deegroller of braadpan.
Beleg met de ham en kaas en vouw de kip dicht.
Klop de eieren los met zout en peper, haal de kip er doorheen
en daarna door het paneermeel.
Schud het overtollige paneermeel eraf.
Verwarm de olie in de pan en bak hierin de kip goudbruin en gaar.
Keer voorzichtig met 2 lepels en gebruik een niet al te hoge stand van het vuur.

lekker met:

een gemengde salade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden