recept | Kip in bladerdeeg

Recept van Kip in bladerdeeg

Deel het recept voor Kip in bladerdeeg met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip in bladerdeeg

Voorafje van kip in bladerdeeg

Beoordeling

nodig

plank, 4 aluminiumbakjes van ca. 10 cm doorsnede en oven

bereiding

Snijd het kippenvlees klein.
Laat het deeg naast elkaar ontdooien op de plank.
Vul de bakjes met een plakje deeg en bestrooi met het paneermeel.
Meng de kip met de ui, de mosterd, de saus, peper en zout.
Zet de oven aan op 200˚ C en plaats een bakplaat 2e richel van onderen.
Vul de bakjes met het kipmengsel en bedek met het overige deeg.
Sla de randjes terug, prik gaatjes in deeg, bestrijk met losgeklopte ei.
Plaats bakjes op bakplaat en zet ze eerst 20 minuten onderin de oven.
Neem ze er daarna uit en plaats de bakplaat dan middenin de oven.
Bak ze nog ca. 20 minuten en neem de bakjes er daarna uit.

lekker met:

een feestelijke diner als warm voorafje

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.