recept | Kip in groene curry

Recept van Kip in groene curry

Deel het recept voor Kip in groene curry met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip in groene curry

Pittige klassieker uit de Thaise keuken.

Beoordeling

nodig

hapjespan

bereiding

Bak de kip op hoog vuur in een beetje olie in de pan aan.
Voeg de ui en de knoflook toe en laat licht kleuren.
Doe nu de currypasta erbij en roer goed door.
Blus af met de kokosmelk, de kippenbouillon en de vissaus
Laat dit ca. 20 minuutjes op een laag vuur verder garen.
Voeg dan de sperzieboontjes toe en laat het geheel nog ca. 8 minuten zachtjes koken.
Doe nu de cherrytomaten en de bamboescheuten erbij en warm nog 2 minuten door.
Garneer met koriander naar smaak.

lekker met:

rijst.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden