recept | Kip met chilipepers en koriander

Deel het recept voor Kip met chilipepers en koriander met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip met chilipepers en koriander

Malse kippendijen in verse kerriepasta, paprika, peultjes, kruiden en kokos gesmoord.

Beoordeling

nodig

vijzel of mixer met kom en braadpan

bereiding

Maak kerriepasta van de pepers in de vijzel of de kom.
Voeg de koriander, de sereh, de gember en de uitjes toe.
Vervolgens de knoflook en de zaadjes en meng dit.
Verwarm de olie in de pan en bak hierin de kip rondom aan.
Voeg de kerriepasta al roerende toe en bak dit even mee.
Giet dan de bouillon erbij en breng dit aan de kook.
Laat dit ca. 20 minuten zachtjes pruttelen.
Bestrooi met zout en peper en doe er dan de kokos bij.
Vervolgens de paprika, de peultjes en het limoensap.
Laat dit nog ca. 20 minuten zachtjes garen.
Garneer met de basilicum.

lekker met:

gekookte rijst.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.