recept | Kip met Griekse vulling

Recept van Kip met Griekse vulling

Deel het recept voor Kip met Griekse vulling met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip met Griekse vulling

Kip op z'n Grieks gevuld met Fétakaas en spinazie.

Beoordeling

nodig

plank, vleeshamer of groot mes, cocktailprikkers of keukendraad, aluminiumfolie, koekenpan

bereiding

Plet de kip en snijd de kip open.
Beleg één zijde met de kaas en schep hierop de spinazie.
Bestrooi de kip met de nootmuskaat, zout en peper.
Klap de filets dicht en steek vast met de prikkers.
Bestrooi een stukje folie met de bloem, zout en peper.
Wentel hierin de kip zodat alles goed is bedekt.
Verwarm de olie met de boter in de pan en bak hierin de kip.
Reken ca. 6 minuten per kant.

lekker met:

een Griekse tomatensalade en versgebakken brood.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.