recept | Kip met pesto, ham en kaas

Recept van Kip met pesto, ham en kaas

Deel het recept voor Kip met pesto, ham en kaas met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip met pesto, ham en kaas

Gevulde kipfilets, snel gemaakt en heel smaakvol.

Beoordeling

nodig

plasticfolie, plank, houten hakblok, koekenpan, kom, cocktailprikkers, verwarmde borden

bereiding

Plet de kip tussen de folie op de plank.
Bestrijk dan de kip aan 1 zijde met de pesto.
Beleg de kip met de ham en de kaas.
Rol de kip strak op en gebruik de cocktailprikkers.
Kruid de buitenkant met een beetje zout en peper.
Verwarm dan de olie met de boter in de pan.
Bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar.
Reken ca. 15 minuten voor een goudbruine en gare kip.
Snijd de kiprol schuin door en serveer op een verwarmd bord.
Garneer met het groen en voeg de tomatensaus toe.

lekker met:

gekookte pasta en bleekselderijsalade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden