recept | Kip met tapenade en bonen

Recept van Kip met rode tapenade en bonen

Deel het recept voor Kip met tapenade en bonen met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip met tapenade en bonen

Kipkarbonades onder het vel gevuld met rode tapenade geserveerd met bonen.

Beoordeling

nodig

plank, braadpan

bereiding

Trek het vel aan 1 zijde los, bestrijk het met de tapenade en leg het vel terug.
Bestrooi de buitenkant licht met de kruiden.
Verwarm de olie met de boter in de pan.
Wentel eerst de kip aan alle zijden en bak daarna de kip rondom goudbruin en gaar.
Zet het deksel schuin, keer het regelmatig en laat de kip braden.
Reken 40-45 minuten, afh. van dikte en grootte.

lekker met:

bonen en een appelsalade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.