recept | Kip met witte en rode druiven

Recept van Kip met witte en rode druiven

Deel het recept voor Kip met witte en rode druiven met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip met witte en rode druiven

Goudbruine kippenpoten met druiven, bloemkool en brocolli.

Beoordeling

nodig

braadpan, kommetjes, aluminiumfolie

bereiding

Bestrooi de kip rondom met de kruiden.
Verwarm de olie met de boter in de pan.
Bak hierin de kip rondom bruin en voeg de uien toe.
Giet de port langs de rand van de pan erbij.
Stoof dit ca. 40 minuten.
Voeg al roerende de allesbinder toe en laat het binden.
Maak de saus af met de kaneel en de gember.
Verwarm de kip nog 10 minuten en garneer met de druiven.

lekker met:

gekookte aardappelen, bloemkool en broccoli.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.