recept | Kip paté met champignons

Recept van Kip paté met champignons

Deel het recept voor Kip paté met champignons met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip paté met champignons

Kip paté met champignons, spek, citroen en peterselie

Beoordeling

nodig

vergiet, oven, keukenmachine of blender en 1 liter paté vorm

bereiding

Breng de levers in ruim water aan de kook, laat ze 1 min. zachtjes koken.
Leg daarna levers in vergiet, spoel met koud water en laat ze uitlekken.
Zet de oven op 150˚ C en plaats een rooster middenin.
Vermaal de levers, het gare kippenvlees en het verse spek.
Voeg alle overige ingrediënten toe en meng dit tot één geheel.
Vet de patévorm in en vul met kipmengsel, bak dit eerst 60 min. in de oven.
Voeg dan de spekreepjes toe en bak de paté nog 30 minuten.
Laat de vorm in de oven afkoelen en neem deze er daarna uit.
Snijd er dunne plakjes van en serveer met de citroen en peterselie.

lekker met:

versgebakken brood

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.