recept | Kip saltimbocca

Recept van Kip saltimbocca

Deel het recept voor Kip saltimbocca met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip saltimbocca

Een feest op tafel, deze saltimbocca van kipfilet, parmaham en salie.

Beoordeling

nodig

koekenpan

bereiding

Snijd de kipfilets aan de zijkant voorzichtig in,
zodat je een soort van envelopje krijgt.
Vul elk kipenvelopje met een plak Parmaham en stop hiertussen 2 à 3 blaadjes salie.
Kruid de kip met peper en zout.
Verwarm een beetje olie in de pan en bak de kip
aan beide zijden op een matig vuur gaar en bruin.
Voeg er de laatste minuut de overige blaadjes salie aan toe en bak deze mee.
Blus het geheel af met de Marsala en laat nog 2 minuten inkoken.

lekker met:

drie kleuren pasta.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden