recept | Kip Tandoori

Recept van Kip Tandoori

Deel het recept voor Kip Tandoori met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kip Tandoori

De échte Kip Tandoori met pindarijst.

Beoordeling

nodig

koelkastdoos, oven op 200°C, lage ovenschaal, plank

bereiding

Besprenkel de kip in de koelkastsdoos met het citroensap.
Voeg de overige ingrediënten toe aan de kip.
Laat de kip hierin een nacht in de koelkast staan.
Wentel de kip regelmatig door het kruidenmengsel.
Zet de oven de volgende dag aan.
Schep de kip met een beetje marinade in de ovenschaal.
Plaats de schaal middenin de oven.
Bak de kip in ca. 15 minuten roodbruin aan 1 zijde.
Keer de kip en bak nog eens 15 minuten tot alles gaar is.
Snijd de radijsjes in tot de bodem en leg ze in koud water.
Daardoor ontstaan bloemetjes!

lekker met:

rijst vermengd met pinda's en komkommersalade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.