recept | Kippendijen op een bedje van rucola

Recept van Kippendijen op een bedje van rucola

Deel het recept voor Kippendijen op een bedje van rucola met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippendijen op een bedje van rucola

Kippendijen met peperkorrels en verse koriander op een bedje van gemengde sla.

Beoordeling

nodig

diep bord, hapjespan, kookpan

bereiding

Meng de kruiden met de koriander en de bloem in het bord.
Haal de kip er doorheen en schud het overtollige eraf.
Verwarm de boter met de olie in de pan.
Bak hierin de kip rondom aan en laat dan bruinen en garen.
Reken ca. 30 minuten en keer de kip regelmatig.
Verwarm dan het sap met de aceto in de kookpan.
Voeg al roerende de olijfolie, de suiker en de peper toe.
Laat dit daarna even afkoelen.
Verdeel de sla en de gegrilde paprika over bordjes.
Schik hierop de kip en garneer met rucolasla.

lekker met:

couscous en sperziebonen.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.