recept | Kipburgers met mozzarella en parmaham

Recept van Kipburgers met mozzarella en parmaham

Deel het recept voor Kipburgers met mozzarella en parmaham met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipburgers met mozzarella en parmaham

De lekkerste burgers maak je van kipgehakt: succes verzekerd!

Beoordeling

nodig

kom, koekenpan

bereiding

Meng voor de burgers het kipgehakt met het losgeklopte ei, paneermeel, ketchup, mosterd en de oregano.
Maak op smaak met peper en zout.
Gebruik als het mengsel te nat blijft wat meer paneermeel.
Werk er als laatste voorzichtig de blokjes mozzarella doorheen.
Verdeel het gehakt in vier gelijke porties.
Kneed hier mooie burgers van.
Vouw de plakken Parmaham in de lengte dubbel en wikkel ze om de burgers heen.
Bak de burgers in de olie eerst met de zijde waar de Parmaham aansluit,
het uiteinde, zodat deze hecht en bak ze verder op laag vuur gaar en goudbruin in ongeveer 15 minuten.
Serveer de burgers op een broodje met wat rucola en de plakken tomaat.

lekker met:

vers gebakken frietjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden