recept | Kipdip in puntpaprika

Recept van Kipdip in puntpaprika

Deel het recept voor Kipdip in puntpaprika met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipdip in puntpaprika

Gepureerde kruiden, walnoten, yoghurt voor de vulling.

Beoordeling

nodig

kookpan, schuimspaan, kommen, staafmixer en plank

bereiding

Leg de kip in de pan met het water, zout en de munt.
Breng dit aan de kook en reken dan ca. 60 minuten.
Schep in het begin het schuim eraf.
Neem de kip er daarna eruit en laat die even afkoelen.
Gebruik de bouillon voor het koken van de paprika's.
Kook de gehalveerde ontpitte paprika's in ca. 10 minuten.
Laat die daarna even uitlekken om later te vullen.
Ontbeen en ontvel de kip en snijd het kippenvlees klein.
Pureer de knoflook, het brood, kip, de noten en de yoghurt.
Voeg zout, peper en de paprikapoeders toe voor de smaak.
Vul hiermee de paprika's en garneer met de peterselie.

lekker met:

gegrilde groenten en couscous.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.