recept | Kipfilet feestelijk gevuld

Recept van Kipfilet feestelijk gevuld

Deel het recept voor Kipfilet feestelijk gevuld met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipfilet feestelijk gevuld

Royaal gevulde kipfilets met sjalotjes, pesto en crème fraîche voor elke feestelijke gelegenheid.

Beoordeling

nodig

scherp mes, kom, hapjespan

bereiding

Maak met het mes een holte in de kipfilets.
Meng de sjalotjes met de komkommer, de tapenade, zout en peper.
Vul hiermee de kipfilets en bestrooi de buitenkant met peper.
Verwarm de boter in de pan en bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar.
Reken 15 minuten op een lage stand.
Blus met de room en voeg de Worcestershire sauce toe.
Bestrooi het geheel met de peperkorrels.

lekker met:

groenteratatouille en gekookte Parijse aardappeltjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden