recept | Kipfilet in luchtige kaas-kruidenkorst

Recept van Kipfilet in luchtige kaas-kruidenkorst

Deel het recept voor Kipfilet in luchtige kaas-kruidenkorst met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipfilet in luchtige kaas-kruidenkorst

Een snel lekker Italiaans kiprecept met basilicum en Parmezaanse kaas.

Beoordeling

nodig

plank, plasticfolie, deegroller of braadpan, diepe borden, keukenpapier

bereiding

Leg de kipfilets op een plank en
doe ze tussen plasticfolie.
Plet de kipfilets door er met een deegroller
of braadpan zachtjes op te slaan.
Meng de basilicum door de bloem.
Maak op smaak met peper en zout.
Klop de eieren luchtig in een diep bord of een schaal.
Haal de plakken kipfilet eerst door het eimengsel
en daarna door de bloem.
Weer door het eimengsel
en daarna door de Parmezaanse kaas.
Bak de kip om en om op matig vuur
goudbruin en gaar in wat olijfolie.
Laat de kip even uitlekken op wat keukenpapier.

lekker met:

een frisse groene salade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden