recept | Kipfilet in sinaasappelsaus

Recept van Kipfilet in sinaasappelsaus

Deel het recept voor Kipfilet in sinaasappelsaus met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipfilet in sinaasappelsaus

Kipfilet met een romige, frisse sinaasappelsaus.

Beoordeling

nodig

vruchtenpers, schillentrekker (zesteur), kookpan, koekenpan, oven op 175 °C (hetelucht 160 °C), aluminiumfolie

bereiding

Kook de sliertjes in het water met de honing gedurende 5 minuten en laat ze daarna uitlekken en afkoelen.
Bestrooi de kip met de kruiden en de tijm.
Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de kip aan beide zijden goudbruin.
Voeg de likeur en de room toe en dan al roerende de Beurre manié met de sappen.
Maak de saus op smaak met zout en peper.
Garneer met de amandelen.

lekker met:

gekookte broccoli. lof en wilde rijst.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.