recept | Kipfilet met champignons-notensaus

Recept van Kipfilet met champignons-notensaus

Deel het recept voor Kipfilet met champignons-notensaus met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipfilet met champignons-notensaus

Kipfilet net even anders met een warme, champignon-notensaus.

Beoordeling

nodig

hapjespan, aluminiumfolie

bereiding

Bestrooi de kip rondom met de vleeskruiden.
Verwarm de boter met de olie in de pan.
Bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar in ca. 15 minuten.
Neem de kip dan uit de pan en houd deze warm in folie.
Roerbak de champignons in de bakboter met de escargotkruiden.
Blus, al roerende, met de crème fraîche en laat de saus even inkoken.
Leg de kip nog even terug in de saus en voeg op het laatst de noten toe.

lekker met:

gepofte aardappel met kruidenboter.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden