recept | Kipfilet met peer en banaan

Recept van Kipfilet met peer en banaan

Deel het recept voor Kipfilet met peer en banaan met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipfilet met peer en banaan

Fruitige kipfilet met een scheutje Pernod.

Beoordeling

nodig

hapjespan

bereiding

Bestrooi de kip rondom met zout en peper.
Verwarm de boter met de olie in de pan.
Roerbak hierin de kip goudbruin en gaar in ca. 15 minuten.
Voeg de Pernod al direct toe, evenals het fruit.
Roer dan de crème fraîche erdoor en kook dit even in.
Maak de saus op smaak af met peper.
Serveer de kip met de saus en de fijngehakte Bigarreaux.

lekker met:

peultjes en wilde rijst.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.