recept | Kipfilet met pepercervelaat

Recept van Kipfilet met pepercervelaat

Deel het recept voor Kipfilet met pepercervelaat met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipfilet met pepercervelaat

Een gevulde kipfilet met een pittige pepercervelaat.

Beoordeling

nodig

plank, kwastje, koekenpan

bereiding

Snijd de kip met een mes in tot er een zakje ontstaat.
Vul de kip met de cervelaat en bestrijk de buitenkant met sojasaus.
Bestrooi met peper.
Verwarm de olie in de pan en bak hierin de kip bruin.
Reken ca. 7 minuten per kant.
Snijd de kip daarna in plakken.

lekker met:

boontjes en pasta.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.