recept | Kipfilets met champignons

Deel het recept voor Kipfilets met champignons met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipfilets met champignons

Goudbruine kipfilets met romige saus en champignons.

Beoordeling

nodig

hapjespan, aluminiumfolie

bereiding

Verwarm de boter met de olie in de pan.
Bak hierin de kip aan beide zijden goudbruin.
Neem de kip eruit en houd die warm in de folie.
Roerbak de sjalot, de champignons en de tomaat in de pan.
Bestrooi met bloem en roer het tot een geheel.
Blus met het vocht en voeg dit in gedeelten toe!
Maak de saus op smaak met de kruiden.
Voeg de garnering toe.

lekker met:

gekookte pasta en een salade van bleekselderij.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.