recept | Kipgehaktballetjes met spruitjes

Recept van Kipgehaktballetjes met spruitjes

Deel het recept voor Kipgehaktballetjes met spruitjes met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipgehaktballetjes met spruitjes

Kipgehaktballetjes, spruitjes en een aardappelpureeschotel uit de oven.

Beoordeling

nodig

hapjespan, kookpan

bereiding

Maak het gehakt aan met de kruiden, het ei en paneermeel.
Vorm er met vochtige handen balletjes van en ga die bakken.
Verwarm daarvoor de boter in de pan en voeg het gehakt toe.
Laat ze in 20 minuten goudbruin worden en keer zo nu en dan.
Gebruik daarvoor 2 lepels om ze niet te beschadigen.
Kook de spruitjes beetgaar op de bekende wijze.
Voeg de champignons toe aan de kip en bak die 5 minuten mee.
Blus met dan de slagroom en de mosterd.
Laat dit even inkoken en voeg zout en peper naar smaak toe.
Giet de spruitjes af.

lekker met:

een aardappelpureeschotel uit de oven.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.