recept | Kippendijen met harissa

Recept van Kippendijen met harissa

Deel het recept voor Kippendijen met harissa met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippendijen met harissa

Heerlijke kippendijen met veel kruiden, lekker met couscous.

Beoordeling

nodig

kommetje, keukenmachine of vijzel, plank, kwastje, hapjespan

bereiding

Maak harissa door de pepers te weken in heet water.
Maal ze dan fijn met de knoflook, het zout en 2 eetl. olie.
Voeg alle kruiden toe en maak hiervan een pasta.
Bestrijk hiermee de kip aan beide zijden.
Verwarm de overige olie in de pan en bak hierin de kip aan.
Blus af met de harissa, de thee en sluit de pan.
Laat de kip in ca. 20 minuten garen.
Garneer met de munt.

lekker met:

gekookte voorjaarsgroenten en couscous.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.