recept | Kippasteitje

Recept van Kippasteitje

Deel het recept voor Kippasteitje met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippasteitje

Een heerlijk warm voorgerecht: kippenragout in een knapperig pasteibakje.

Beoordeling

nodig

ruime pan, oven op 200 ⁰C

bereiding

Verwarm de boter in de pan en roerbak hierin de uien.
Voeg de paprika, de peper toe en bestrooi met de bloem.
Laat dit niet bruinen en roer tot een samenhangende massa.
Blus af met de bouillon en roer dit tot een gladde saus.
Zet de oven aan en het rooster middenin.
Roer de kip en de kaas door de ragout.
Maak die op smaak af met zout.
Verwarm de pasteibakjes kort in de warme oven.
Vul de bakjes met de ragout en serveer direct.

lekker met:

een Pinot Grigio.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.