recept | Kippenbout in citrussaus

Deel het recept voor Kippenbout in citrussaus met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippenbout in citrussaus

Knapperig bruin gebakken kippenbouten met een vleugje citrus.

Beoordeling

nodig

braadpan, kommetje of litermaat, plank

bereiding

Bestrooi de kip met de kruiden.
Verwarm de boter in de pan.
Bak hierin de kip rondom bruin.
Blus de kip met het sap, de marmelade en de kaneel.
Voeg ook de snippers, de likeur toe en sluit de pan.
Laat het geheel 50 minuten zachtjes pruttelen.
Voeg dan de mandarijntjes toe en verwarm ze mee.
Maak het kipgerecht op smaak met peper en suiker.

lekker met:

gekookte rijst en een selderijsalade met noten.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.