recept | Kippenbout met pepers

Recept van Kippenbout met pepers

Deel het recept voor Kippenbout met pepers met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippenbout met pepers

Gepeperde kippenbout afgemaakt met gekookte Parijse worteltjes en aardappelkroketjes.

Beoordeling

nodig

plank, braadpan

bereiding

Bestrooi de kip aan beide zijden met peper en zout.
Verwarm de boter met de olie in de pan.
Bak hierin de kip rondom goudbruin.
Braad gedurende 45 minuten op een lagere stand.
Keer de kip met twee lepels tijdens het bruinbakken.
Voeg eventueel een beetje water toe als het te hard gaat.

lekker met:

gekookte Parijse worteltjes en gebakken aardappelkroketjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.