recept | Kippendij met augurkensaus

Recept van Kippendij met augurkensaus

Deel het recept voor Kippendij met augurkensaus met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippendij met augurkensaus

Kip in een zoetzure saus van augurken, uien en tomaat.

Beoordeling

nodig

braadpan

bereiding

Kruid de kip rondom met peper, paprika- en chilipoeder.
Verwarm de boter met de olie in de pan en bak daarin de kip rondom goudbruin.
Voeg de uien, de augurken en de bouillon toe en sluit de pan.
Reken ca. 30 minuten en voeg dan de tomaten toe.
Blus met de room en voeg de fijngehakte kruiden toe.
Bestrooi de kip op het laatst met de Parmezaanse kaaskrullen.

lekker met:

groene lintpasta.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.