recept | Kippenleversalade in meloen

Recept van Kippenleversalade in meloen

Deel het recept voor Kippenleversalade in meloen met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippenleversalade in meloen

Salade van kippenlevers in meloen

Beoordeling

nodig

vergiet, wok en mengkom

bereiding

Breng de levers in ruim water aan de kook en laat ze 1 min. zachtjes koken.
Vul een vergiet met de levers, spoel met koud water en laat ze uitlekken.
Snijd de grote kippenlevers in kleinere stukjes.
Verwarm de olie in de wok en roerbak hierin de uien met de kerrie.
Voeg de levers toe, roerbak 5 minuten en laat dit afkoelen.
Snijd de meloen in 4 parten en maak van ¾ van de inhoud blokjes.
Meng de kwark met de mayonaise en de fijngeknipte tuinkruiden.
Voeg de levers, de meloenblokjes toe en meng dit.
Maak op smaak af met peper en zout en serveer de salade in de meloen.

lekker met:

een gourmetparty of BBQ als bijgerecht.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden