recept | Kippenpoot in panade

Recept van Kippenpoot in panade

Deel het recept voor Kippenpoot in panade met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippenpoot in panade

Gepaneerde kippenpoot met kidneybonen en roerbakgroenten.

Beoordeling

nodig

diep bord, aluminiumfolie, hapjespan, wok

bereiding

Klop het ei los met de kruiden in het bord.
Haal de kip er aan beide zijden doorheen.
Strooi het paneermeel op het folie en leg de kip erop.
Schud het even heen en weer zodat de kip goed is bedekt.
Verwarm de boter met 2 eetl. olie in de pan en bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar.
Gebruik een niet te hoge stand en reken ca. 40 minuten.
Verwarm de overige olie in de wok en roerbak hierin de groenten en voeg de bonen toe.

lekker met:

een frisse salade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.